'Bahçeli, Ahmet Türk’le görüştü' iddiasına yalanlama

'Bahçeli, Ahmet Türk’le görüştü' iddiasına yalanlama

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, görevden alınan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile telefon görüşmesi yaptığı iddiası gündemi sarstı. Ancak Ahmet Türk’ün danışmanı, böyle bir görüşmenin gerçekleşmediğini belirterek iddiaları kesin bir dille yalanladı.

SEMA KIZILARSLAN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli’nin, kısa süre önce görevden alınarak yerine kayyum atanan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile telefon görüşmesi yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ancak, bu iddia Ahmet Türk’ün danışmanı tarafından kesin bir dille yalanlandı.

Son günlerde medya kulislerinde yer alan iddialara göre, Cumhur İttifakı’nın ortaklarından olan Devlet Bahçeli’nin, Ahmet Türk ile bir milletvekili aracılığıyla telefon görüşmesi yaptığı öne sürüldü. İddialara göre Bahçeli, görüşmede Türk’ün sağlığını sormuş ve ardından kısa bir sohbet gerçekleştirmişti. Bu iddia, Türk siyasetinin iki önemli figürü arasındaki diyalog hakkında yeni tartışmalara yol açtı.

“GÖRÜŞME OLMADI”

KARAR'ın ulaştığı Ahmet Türk’ün danışmanı, Bahçeli ile Türk arasında yakın zamanda bir görüşme gerçekleştiği iddialarını kesin bir ifadeyle yalanladı. Danışman, “Bu haber nereden nasıl çıktı anlamadık. Yakın zamanda böyle bir görüşme olmadı.” diyerek kamuoyunda dolaşan bu bilgilerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN