Bahçeli'den 'Geççek' yorumu: Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz

Bahçeli'den 'Geççek' yorumu: Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, sosyal medyada politik olduğu iddia edilen, Tarkan'ın 'Geççek' şarkısıyla ilgili "Tarkan şarkı sözleriyle Kovid'i kastettiğini söylüyor, bunlar hayır iktidarı kastediyorsun dayatmasında bulunuyorlar. Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Tarkan'ın geçtiğimiz hafta yayınladığı ve sosya medya gündeminden düşmeyen şarkısı 'Geççek' ile ilgili "Tarkan geççek diyor, Anadolu ağzıyla. Bunu da bir kesim farklı yorumluyor. Evet, zillet geçecek, terör geçecek. Tarkan şarkı sözleriyle Kovid'i kastettiğini söylüyor, bunlar hayır iktidarı kastediyorsun dayatmasında bulunuyorlar. Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz" dedi.

'KADIN CİNAYETİNE GEREKİRSE İDAM CEZASI VERİLSİN'

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Geçtiğimiz hafta 16 yaşındaki Sıla kızımız internetten tanıştığı katil tarafından hunharca katledilmiştir. Beyaz gelinliğiyle evden çıkması gereken kız çocuğu kefen giymiştir. Bizim kadınlarımızı, çocuklarımızı korumamız gerekir. Biz kadınları korumaya yönelik çalışmalarımızdan bahsetmiştir. Biz çocuk istismarı, kadın cinayeti gibi meselelerde gerekirse idam cezasının dahi verilmesini istemiştik. Bunların arkasındayız. Şiddet dilinin gösterilmediği dizilerin yayınlanmasının, sosyoloji, psikoloji gibi alanlardaki hocalar öncülüğünde Türkiye'nin şiddet haritasının çıkarılmasını önermiş, bu düşüncelerimi sorumluluk bilinciyle gündeme getirmiştim. Hala aynı düşüncedeyiz.

En başta Sıla kızımız olmak üzere bütün kadınlarımıza, insanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, şiddeti lanetliyorum. Bu dünyanın katillere zulüm olmasını istiyor, kalbimizin merhumlarla olduğunu söylüyoruz.

'HOCALI HALA TEDAVİ EDİLMEMİŞ BİR YARADIR'

MHP, pergelin çivili ucunu başkent Ankara'ya koyup, 360 dereceyle dünyaya gösterdiği, Türklüğün nişanesidir. Türklüğün jeopolitik alanında küçük düşünmek, geride kalmak, yem olmak yutulmaktır. Bize bunlar olmaz, Allah'ın izniyle hızımıza yetişemezler. Bizim adımız Türk milletidir. Biz medeniyetlere beşiklik yaptık. Büyük bir ecdadın bugünkü afatıyız. 'Bir Türk dünyaya bedeldir sözü' hakikatın cihata tebliğidir. Dünyada nerede bir Türk kardeşimiz varsa gözümüz oradadır. Bütün Türk-İslam ülkelerinde hala silinmeyen acılar, anılar ve şanlar vardır.

Hocalı kasabasında bizim soydaşlarımızın kanı dökülmüştür. Hocalı hala tedavi edilmemiş bir yaradır. Orada, 26 Şubat 1992'de bir soykırım suçu işlenmiştir. Çocuklara kadar vahşice katledilmiştir. Bütün insan hakları sözleşmeleri ve çocuk hakları sözleşmesi orada çiğnenmiştir. Ne üzücüdür ki, hala zincirlidir, hala tutsaktır. 27 Eylül-9 Kasım 2020 tarihinde Azerbaycan ordusu silahlı Ermenileri vurup yıkmıştır. Türk'ün damarına basanlar, varlığına göz koyan, bağımsızlığıyla oynayanlar hezimetle tanışmışlardır. Türkiye ve Azerbaycan'ın bir araya gelmesi Türk milletinin tek yürek olması zalimlere ders verir. Dağlık Karabağ'ın hak sahibi Azerbaycan'a geçeceği günler gelecektir. Çünkü Hocalı Türk'tür, dağlık Karabağ Türk'tür. Çünkü ezanlarımız susmayacak, kimse bizi bölemeyecektir. 15 Haziran 2021 tarihli Şuşa beyannamesiyle bu netleşmiştir. Bugün Doğu Asya'daki arasındaki çatışmanın Azerbaycan ve Türkiye'ye sıçramaması sağlanacaktır.

'ERMENİSTAN'IN TAVRI MAKSATLIDIR'

Türkiye-Ermenistan arasındaki diyalog kurulurken aynı anda Ermenistan'ın Azerbaycan'a tacizlerde bulunması maksatlıdır. Biz hiçbir devletle husumetle ayrışmak istemiyoruz. Türkiye'nin bağımsızlığına ve tarihine saygı bekliyoruz. Bunu gerçekleştirmeyen ülkelerle dişe diş, kıran kırana mücadele etmek boynumuzun borcudur.

'PUTİN YANGINA KÖRÜKLE GİDİYOR'

Rusya ve Ukrayna arasında yükselen gerilim günden günde büyümekte, ABD başta olmak üzere Batılı ülkeler savaş çıkacağını ima etmektedir. Başbakan Johnson, ellerinde buna yönelik belgeler olduğunu iddia etmektedir. ABD Başkanı ise Johnson'la eş zamanlı şekilde Rusya'nın Ukrayna'ya saldıracağını iddia etmiş ama Rusya reddetmiştir. Aynı tarihte Rusya, Putin'in başkomutan sıfatıyla takip ettiği tatbikatlar yapılmıştır. Bu iki ülke arasında gerginliği tırmandıran söylem ve eylemler devam etmektedir. Putin'in iki bölgenin bağımsızlığına olur vermesi yangına körükle gitmekten başka bir anlam taşımamaktadır. Putin, bu iki ülkeye Minsk Anlaşması dahilinde haklar verilmesini söylemesi körüklemektir. Bu yapılanlar Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne saygı duymamaktır. Putin geçen hafta Ukrayna sınırından askerlerini çekeceğini söylese de, ABD dışişleri yalanlamıştır.

Rusya ve Ukrayna arasında olası bir savaşı asla doğru bulmuyor, barış ve huzur için her şeyin diplomatik olarak çözülmesi gerekir. Savaş çıkacak çığırtkanlığı yapan ülkeleri de iyi niyetli olmadığı bellidir. Rusya'nın bu olaydaki sorumluluğu bellidir. Bu çatışmaların, küresel çapta büyük zararlara sebep olacağı bellidir.

'İBB BAŞKANI MÜNİH'TE NEYİN LOBİ ÇALIŞMASINI YAPIYOR?'

Dünya, Rusya-Ukrayna arasındaki çatışmaya odaklanmışken, İBB Başkanı'nın Münih'e gitmesi dikkat çekmiştir. Bu şahıs ne geziyor Münih'te. Berlin Güvenlik Konseyi'nde. Neyin lobi çalışmasını mı yapıyor? Şayet bizim bilmediğimiz bir gizli görevi varsa açıklasın. İstanbul Belediye Başkanı hiç utanmadan Türkiye'yi orada kötülemiştir. Bu köksüzlük, kimliksizliktir. Skandal bir rezalettir. Üstelik Türk düşmanı, PKK'yla kol kola Cem Özdemir'le fotoğraf çektirip paylaşması, beraber gülmesi bölücülüğe hizmettir. Türkiye'de demokrasi olmasa sen belediye başkanı olabilir miydin?

'KILIÇDAROĞLU'NUN HDP AÇIKLAMASI İTİRAFNAMEDİR'

Milli duruş adamlık ister, vicdan ister, tutarlılık ister. Ne var ki, adına Millet İttifakı diyen zillet oluşumun, siyasi rant uğruna yapmayacağı şey yoktur. Bizim yuvarlak masa toplantısıyla ilgili değerlendirmelerimize karşı çıkmışlardır. Orada vatan sevgisiyle bir araya gelmişler, bakın. Madem vatan sevgisiyle bir araya geldiniz, o zaman neden vatan düşmanlarıyla ne işiniz var? Kılıçdaroğlu, HDP ile iş birliğini daha fazla saklayamamış, yok sayamayız diye açıklamıştır. İşte bu itirafnamedir. Masanın altındaki bölücü köstebeğin sisli varlığını göstermiştir.

'KURDUN MASASI KURT SOFRASI OLUR'

Altılı ganyanın favorisi Serok Ahmet'in derhal tıbbi bir müdahale görmesi gerektiğini düşünüyorum. Allah korusun aklı gidecek böyle. Demiş ki, burası Türkmen diyarıdır, gelenektir ancak onun bu diyarla bağı çoktan kopmuştur. O Halil, İbrahim Masası'ymış da bizimki Kurtlar Sofrası'ymış. Kurdun masası kurt sofrası olur. Serok dikkat etsin, kurdun gözünü kan bürüdü mü Kobani'ye kaçsa kurtulamaz. Bu ülkede 28 Şubat'tan bahsetmesi gereken son kişi benmişim. Bizimle ilgili ne zaman konuşsa kaybeden Davutoğlu, benim o zaman başbakan yardımcısı olduğumu ispatlayamazsan namertsin!

Kılıçdaroğlu'nun 28 Şubat mağduru olduğunu açıklaması yalandır. Çünkü onun temsil ettiği zihniyet bellidir. Siyasi kalpazanlık bunların ortak hummasıdır.

'TARKAN GEÇÇEK DİYOR, EVET, ZİLLET GEÇECEK'

Biliyorsunuz, Türk müziğinin meşhur yorumcusu Tarkan bir şarkı yayınladı. Tarkan geççek diyor, Anadolu ağzıyla. Bunu da bir kesim farklı yorumluyor. Evet, zillet geçecek, terör geçecek, felaketler geçecek. Tarkan şarkı sözleriyle kovidi kastettiğini söylüyor, bunlar hayır iktidarı kastediyorsun dayatmasında bulunuyorlar.

'6'YI TERS ÇEVİRİNCE GÖRDÜĞÜMÜZ 9'DUR; 9 TUĞ, 9 IŞIK'

6 rakamına lütfen dikkat buyurunuz. Bu rakamı ters çevirdiğinizde 9 rakamı ortaya çıkar. Mesele bakmak değil görmek. Türkiye'nin sırtına bindirilmek istenen ağır külfettir. Biz 6'ya bakınca gördüğümüz 6 oktur. Yuvarlık masa çerçevesinde kurulan tuzaktır, tertiptir, tezgahtır, karamsarlıktır, kumpastır. 6'yı çevirip 9 rakamına bakınca gördüğümüz huzurdur, havaya kaldırılan 9 tuğdur. 9 ışıktır. Sosyal ve ekonomik sorunların süratle geçeceğinin müjdesidir. Cumhur İttifakı'nın 2023'te açık ara önce geçeceğinin simgesidir. Çoğu gitmiş azı kalmıştır.

'TARKAN, FETHİ TEVETOĞLU'NUN KARDEŞ TORUNUDUR'

İktidar şarkıyla kurulmadı, bu iddialar doğru olsa da şarkıyla yıkılmaz. Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz. Ben Türklüğe kurban doğmuşum şiirini Fethi Tevetoğlu yazmıştır, Tarkan da onun kardeş torunudur.

'KIL OLDUM ABİ'Yİ DİNLEYİN'

Her şey geçer, Allah bize Sırat Köprüsü'nden geçmeyi de nasip etsin. Ama ihanetin sızısı, şehitlerimizin acısı geçmez. Türk ve Türkiye sevdamız geçmez, geçemez, geçmeyecektir. Tarkan'ın şarkı sözlerini beka meselesini bağlayacağımı söyleyenler şimdi dağılabilirler. Tarkan'dan muhalif çıkarmaya çalışanlar kendisinin Kıl Oldum Abi şarkısını dinlesinler. Başkası Olma Kendin Ol'u dinlesinler.

Herkes kendi işine bakmalı, kendi alanıyla sınırlı kalmalıdır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (66)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
66 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN