Bahçeli'den Aliyev'e tebrik telefonu

Bahçeli'den Aliyev'e tebrik telefonu

MHP Lideri Bahçeli, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in seçimde elde ettiği başarıdan dolayı arayarak tebriklerini iletti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Azerbaycan'da gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde zafer kazanan İlham Aliyev'i tebrik etti.

MHP'den yapılan resmi açıklamaya göre, Bahçeli, Azerbaycan'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı sonuç elde eden Aliyev ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme sırasında Bahçeli, Karabağ'ın işgalden kurtarılması ve Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünün sağlanmasının ardından düzenlenen ilk seçimlerde, Azerbaycan halkının gösterdiği yüksek teveccüh ve demokratik iradeyle yeniden cumhurbaşkanı seçilen Aliyev'i tebrik ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN