Bahçeli'den Başak Cengiz paylaşımı: Bu davanın takipçisi olacağım

Bahçeli'den Başak Cengiz paylaşımı: Bu davanın takipçisi olacağım

MHP lideri Bahçeli, geçtiğimiz günlerde sokak ortasında Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülerek ülkeyi yasa boğan Başak Cengiz için başsağlığı mesajı yayımladı. Bahçeli davanın takipçisi olacağını söyledi ve "Akli dengesi bozuk bahanelerinin işlenen cinayeti perdelemesine müsaade edilmemesini ümit ediyorum" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9 Kasım Salı günü Can Göktuğ Boz tarafından sokak ortasında samuray kılıcıyla öldürülerek ülkeyi yasa boğan Başak Cengiz için Twitter hesabından bir başsağlığı mesajı paylaştı. Bahçeli, davanın takipçisi olacağını vurguladı ve katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını beklediğini ifade etti.

MHP liderinin paylaşımı şu şekilde:

"İstanbul Ataşehir’de eline aldığı samuray kılıcını masum bir evladımıza hunharca sallayıp katleden cani hepimizin tüylerini diken diken etmiştir. Ne üzücü bir kayıptır ki, Mimar Başak Cengiz kızımız 28 yaşında hayata gözlerini yummuştur.

Acı sadece Cengiz ailesinin acısı değil, içinde yetiştikleri camiamızın ve aziz milletimizin de acısıdır. Başak Cengiz kızımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hem muhterem ailesine hem de camiamıza baş sağlığı temennilerimi iletiyorum.

Ayrıca katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını hassaten ve ısraren bekliyor, bunun takipçisi olacağımın altını çiziyorum. Akli dengesi bozuk bahanelerinin işlenen cinayeti perdelemesine müsaade edilmemesini de ümit ediyorum."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bugün Cengiz ailesine başsağlığı telefonu açtı. Telefonda görüştüğü Başak Cengiz'in babası Avni Cengiz'e, "Başımız sağ olsun, Allah sabırlar versin. Rabbim kızını cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın inşallah" dedi.

Anne Beyhan Cengiz ile de görüşen Erdoğan, "Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Yani bu dünyada maalesef böyle caniler, hainler ne yazık ki demek ki varmış. Allah sabrınızı arttırsın inşallah" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise 2 gün önce, Twitter hesabından "Başak kızım… Çok üzgünüz, çok öfkeliyiz" mesajını paylaşarak cinayete tepki göstermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN