Karamollaoğlu'ndan Başak Cengiz paylaşımı

Karamollaoğlu'ndan Başak Cengiz paylaşımı

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, İstanbul'da samuray kılıcı ile katledilen Başak Cengiz için taziye mesajı paylaştı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, geçen gün İstanbul'da samuray kılıcı ile katledilen Başak Cengiz için, sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı.

Başak Cengiz'in ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileyen Karamollaoğlu, "Ne yazık ki; artan şiddet-cinayet vakaları artık kitlesel bir sorun haline dönüşmüş ve ciddi manada toplumsal huzurumuzu tehdit etmektedir" ifadelerini kaydetti.

Karamollaoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Vefat haberiyle yüreğimizi yaralayan #BaşakCengiz kızımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Ne yazık ki; artan şiddet-cinayet vakaları artık kitlesel bir sorun haline dönüşmüş ve ciddi manada toplumsal huzurumuzu tehdit etmektedir."

NE OLMUŞTU?

İstanbul Ataşehir'de, Başak Cengiz isimli kadın, Can Göktuğ Boz'un, samuray kılıçlı saldırısına uğramış, ağır yaralanan kadın hastanede hayatını kaybetmişti. Gözaltına alınan zanlı ise ifadesinde evden çıkarken birini öldürmeyi planladığını, erkeğin kendisine karşı koyma ihtimaline karşılık bir kadını öldürmeye karar verdiğini söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN