Bahçeli'den Erdoğan’ın ‘müjdesi’ne inanmayanlara tepki: Doğal gazları kesilmeli

Bahçeli'den Erdoğan’ın ‘müjdesi’ne inanmayanlara tepki: Doğal gazları kesilmeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın Karadeniz’de 58 milyar metreküp doğalgaz bulunduğunu açıklaması gündemde tartışma konusu olurken MHP lideri Devlet Bahçeli, Erdoğan'ın müjdesine inanmayanlara tepki gösterdi. Bahçeli, Ucuz insan müsveddesi bazı siyasetçi ve gazetecilerin evlerinde kullandıkları doğalgazın bu kış kesilmesi, soğukla tanıştıklarında titreyen bedenlerinin iftira saçan dilleriyle nasıl bir uyum sağlayacağını görmek lazımdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Aralık'ta kabine toplantısının ardından Karadeniz'de ve Doğu Akdeniz'de doğal gaz rezervlerinin keşfi yapıldığını müjdelemişti. Gündemde geniş yankı uyandıran konuya dair Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Mart ayının sonuna doğru ilk gazı sisteme vermiş olacağız" diyerek doğal gaz rezervine ilişkin ayrıntılı bilgiler vermişti.

MHP lideri Devlet Bahçeli ise Erdoğan'ın doğal gaz müjdesine inanmayanlara sert çıkıştı. Daha önce de benzer açıklamalar yapıldığını hatırlatan çoğu sayıda kişi, iddianın seçime yönelik bir hamle olduğuna dikkat çekmişti.

'BUNLAR MAALESEF YABANCI BESLEMELERİDİR'

Bahçeli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu açıklamayı yaptı:

"Bulunan doğalgaz rezervinin muhtemel sosyal, siyasi, ekonomik ve ticari etkisi şimdiden göz kamaştırmaktadır. Ancak yine kötümserler fitne silahlarını çekerek sipere yatmışlardır. Yine ülkesine ters bakan gafiller yalan çarkını döndürmeye başlamışlardır. Edep fukaraları Türkiye’nin diri ve şuurlu yükselişinden rahatsız ve memnuniyetsizdir. Bunlar maalesef yabancı beslemeleridir.

'DOĞAL GAZ BU KİŞİLERE KESİLMELİ'

Madem doğalgaz keşfine yalan diyorlar, madem bunun bir uydurma olduğunu düşünüyorlar, madem gazın olmadığını söylüyorlar, o zaman inanmadıkları bir kazanımdan istifadeye hakları da kanaatimce olmamalıdır. Ucuz insan müsveddesi bazı siyasetçi ve gazetecilerin evlerinde kullandıkları doğalgazın bu kış kesilmesi, soğukla tanıştıklarında titreyen bedenlerinin iftira saçan dilleriyle nasıl bir uyum sağlayacağını görmek lazımdır. Doğalgaz keşfine itibar etmeyenlerin iliklerine kadar işleyen soğukla nasıl başa çıkacaklarını yakından görüp takip etmek milletimizin hakkıdır. Bakalım gaz mı yalan soğuk mu yaman?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN