Bahçeli'den Saffet Sancaklı'ya 'ihraç' göndermesi: Tercih kendisinin

Bahçeli'den Saffet Sancaklı'ya 'ihraç' göndermesi: Tercih kendisinin

Mart 2024'te gerçekleşmesi planlanan yere seçimlere 4 aydan az bir süre kalmasına karşılık 'ittifak' tartışmaları da gündeme gelmeye devam ediyor. MHP lideri Bahçeli, Saffet Sancaklı'nın AK Parti ile ittifak açıklamasına değinerek 'ihraç' göndermesinde bulundu.

Türkiye, 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlere odaklandı. Siyasi partilerin büyükşehir adayları merak konusu olmaya devam ediyor. Adaylık sürecinde siyasi partilerin ittifak kurup kurmayacakları tartışmaları gündemde yerini koruyor.

BAHÇELİ'DEN SANCAKLI'NIN AÇIKLAMALARINA YANIT

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın yerel seçime dönük "Bu dönem MHP'ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli'de göremezler. Cumhur ittifakı Kocaeli'de en az 4-5 belediyeyi kaybeder" açıklamasına dair basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'TERCİH KENDİSİNİN'

Sancaklı'nın açıklamalarına dair görüşleri sorulan Bahçeli, geçmiş dönemi hatırlatarak "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN