Bakan Koca'nın yanında kor patladı, ölümden döndü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesinde ziyaret ettiği sağlıkçıların ısınmak için teneke içinde yaktıkları ateş patlamaya neden oldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da sağlıkçıları ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ısınmak için teneke içinde yakılan ateşin patlamasıyla korku dolu anlar yaşadı.

YouTuber Adem Metan'ın Twitter hesabından yayınladığı videoya göre Koca, beraberindekilerle Hatay'da ateş başında ısınan sağlık personeliyle sohbet ediyor. Bu sırada tenekede yanan ateş bir anda parlıyor.

Videoyu "Biraz önce sağlık personelini ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ateş başında ısınan sağlık personeli ile sohbet ederken yaşadığımız an" notuyla paylaşan Metan, olayda yaralanan kimse olup olmadığını açıklamadı. Konuya ilişkin resmi makamlardan ya da Fahrettin Koca'dan da bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN