Bakan Soylu'ya art arda ziyaretler: Kapıda karşıladı

Bakan Soylu'ya art arda ziyaretler: Kapıda karşıladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, İçişleri Bakanı Soylu'yu bakanlık makamında ziyaret etti. Oktay ve Bakan Nebati, ziyaretin ardından yaptığı sosyal medya hesabından Soylu hakkında özgüyle bahsetti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisi için sarfettiği sözler nedeniyle İçişleri Bakanlığı’na gitti fakat içeri alınmadı. Özdağ’ın ayrılmasından iki saate yakın bir süre sonra Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’yi ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı bakanlıkta ağırladı.

OKTAY'DAN ZİYARET PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Bakan Soylu'yu ziyaretinde çekilen fotoğrafları Twitter hesabından paylaşarak, "Ülkemizin huzur ve güvenliği için başarılı çalışmalar gerçekleştiren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettik" ifadelerini kullandı.

okat.jpg

NEBATİ'DEN SOYLU'YA ÖVGÜ

Bakan Soylu'yu ziyaret edenler arasında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de yer aldı.

Bakan Nebati, ziyaretle ilgili Twitter'dan, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettik. Kalbi vatan aşkıyla çarpan, tecrübesi ve azmiyle ülkemizin yarınlara güvenli yolculuğunda pay sahiplerinden olan değerli kabine arkadaşıma çalışmalarında başarılar dilerim" paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (22)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
22 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN