İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucu ve türevleri maddeleri kullanan ve satan örgütlere karşı operasyonların sürdüğünü belirtti. Yerlikaya, 10 ilde düzenlenen narkotik operasyonlarında 49 zehir tacirinin gözaltına alındığını duyurdu.
İçişleri Bakanlığı her türlü suç örgütüne karşı operasyonlarının devamlılığını sürdürüyor. Bu kapsamda ada 10 ilde nokta operasyonlara imza atıldı. 10 il içerisinde 49 zehir tacirinin gözaltına alındığını duyuran Yerlikaya, 'güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum' şeklinde konuştu.
Yerlikaya duyurdu: Bombalı eylem hazırlığındaki IŞİD üyeleri yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya paylaşımında "10 ilimizde düzenlenen narkotik operasyonlarda çok sayıda muhtelif miktarda uyuşturucunun yanı sıra aralarında sokak satıcılarının da olduğu 49 zehir taciri yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonları düzenleyen güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
NİĞDE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI’NCA DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 2️⃣3️⃣ ZEHİR TACİRİ YAKALANDI❗️
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) September 23, 2023
Niğde ilimizde düzenlenen narkotik operasyonunda muhtelif miktarda ve nitelikte uyuşturucu ele geçirildi.
23 zehir taciri yakalandı.
Yakalanan zehir tacirlerinden
????2️⃣1️⃣ ‘i tutuklandı.… pic.twitter.com/DdV9H0rMK1