Barışmak istemeyen eşini katletti! Yakalanacağını anlayınca intihar etti

Barışmak istemeyen eşini katletti! Yakalanacağını anlayınca intihar etti

Türkiye'de bir kadın daha bir erkek tarafından katledildi. Kırşehir’de yaşayan Hatice T. boşanmak üzere olduğu eşi M.T.'nin barışma teklifini reddedince tabanca vurularak katledildi. Polisten kaçan M.T. yakalanacağını anlayınca aynı silahla intihar etti.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun aylık raporuna göre, 2020 Ağustos ayında 27 kadın öldürüldü, 23 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu.

Rapora göre, 27 kadından 16’sının neden öldürüldüğü tespit edilemedi, 4’ü ekonomik bahaneyle, 7’si de boşanmak istemek, barışmayı reddetmek, ilişkiyi reddetmek gibi kendi hayatına dair kararlar almak isterken öldürüldü.

BARIŞMAK İSTEMEYİNCE KATLETTİ

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine her gün yenisi eklenirken son olay Kırşehir'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.T. (30) boşanma aşamasında olduğu eşi ile konuşmak üzere Kervansaray Mahallesi’nde bulunan eşi Hatice T.’nin (20) evine gitti. İddiaya göre M.T., barışma talebini reddeden eşi Hatice T.’ye yanında getirdiği tabanca ile ateş etti. Olayın ardından adrese gelen sağlık ekipleri Hatice T.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

17.jpg

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA İNTİHAR ETTİ

Kaçan M.T. ise Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki bir dinlenme tesisinde polis tarafından sıkıştırılınca paniğe kapılarak eşini öldürdüğü silahla kendini başından vurdu. Ağır yaralanan M.T., kaldırıldığı Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN