AVM'nin terasından atlayarak intihar etti

İstanbul'da bir alışveriş merkezinin terasında telefonla konuşan genç kadın, telefonu kapattıktan sonra korkuluklardan aşağıya atladı. Beton zemine düşen 25 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi. Kaydedilen görüntülerde, genç kadının korkulukları geçerek aşağı atlayacağı sırada terastaki bir kişinin kurtarmaya çalıştığı görülüyor.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde dün (8 Ekim 2022 Cumartesi günü) bir alışveriş merkezinin terasında oturan Kader Yıldız, telefonunla mesajlaştıktan hemen sonra terasın korkuluklarına çıktı. Çevredekiler genç kadını fark ederek yanına geldi.

Kader Yıldız aşağı sarktığı anda, yanına gelen kişi kıyafetinden tutarak kurtarmaya çalıştı. Ancak 25 yaşındaki kadın, kıyafetinin çıkması ile birlikte önce aşağıdaki kafeteryanın çatısına sonra da zemine düştü.

avm-terasindan-dusen-kadin-kader-yildiz.jpg
Kader Yıldız

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan Kader Yıldız, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kader Yıldız'ın 5 aylık nişanlı olduğu öğrenildi. Polis, intihar mı yoksa kaza mı olduğu bilinmeyen olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN