Bir kadın daha katledildi: Eşine sokak ortasında kurşun yağdırdı!

İstanbul'da 34 yaşındaki bir kadın, kocası tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak öldürüldü. Olay yerinden bir araçla kaçan katil zanlısı, daha sonra polis karakoluna giderek teslim oldu.

İstanbul'un Fatih ilçesi Sümbülefendi Mahallesi'nde dün (25 Ekim 2022 Salı günü) akşam saat 20.30 sıralarında, Emine Cin sokakta yürüdüğü sırada eşi Levent Cin tarafından silahlı saldırıya uğradı.

34 yaşındaki kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırgan koca bir araca binerek olay yerinden kaçtı.

kadin-cinayeti-emine-cin.jpg
Emine Cin

34 YAŞINDAKİ KADIN KATLEDİLDİ

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, kadının yardımına koşarken, polis ve sağlık ekiplerine de haber verdi.

Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Emine Cin'i ambulansla hastaneye kaldırdı.

Emine Cin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

istanbul-fatih-haberleri.jpg

KATİL ZANLISI KOCA TESLİM OLDU

Eşini öldürdükten sonra olay yerinden kaçan şüpheli Levent Cin karakola giderek teslim oldu. Öte yandan saldırgan Levent Cin'in, çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.

Esnaf Niyazi Baltacı, "Ben silah sesi duymadım. Çıktığımda sirenleri gördüm. Gelen gidene ne olduğunu sordum. Bir olayın olduğunu fakat detayları bilmediklerini söylediler. Sonra başka birisine daha sordum. Bana söylenilen karı koca arasında olayın olduğu ve 5 el sıktığı söylendi" dedi.

istanbul-fatih-son-dakika.jpg
Niyazi Baltacı

KADIN CİNAYETLERİ ÖNLENEMİYOR

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun anitsayac.com internet sitesine göre, 2022 yılında 323 kadın, erkekler tarafından katledildi.

Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden çekildikten sonra en az 361 kadın, erkekler tarafından maruz kaldıkları saldırılarda hayatını kaybetti.

Kadın cinayetlerindeki durum böyle iken şüpheli kadın ölümleri de arttı. Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden çekildikten sonra en az 286 kadın şüpheli bir şekilde öldü. Mart-Haziran arasında en fazla şüpheli kadın cinayeti 2022 Ocak ayında kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN