Bitmeyen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi: Evinin avlusunda katledildi

Bitmeyen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi: Evinin avlusunda katledildi

Kadın cinayetleri sona ermiyor... Bu kez cinayetin merkezi Mardin oldu. Eşme köyünde iki erkek kardeşiyle birlikte yaşayan Nurhan İlhan isimli kadın evinin avlusunda başına sert bir cisimle vurulmuş ve bıçaklanmış halde bulundu. İddiaya göre kadının boynundaki altınların da kayıp olduğu öğrenildi.

Dün öğlen meydana gelen olayda, Mardin'in Eşme (Meskeynter) köyünde yaşayan Nurhan İlhan (45) evinin avlusunda, kendisini görmeye gelen komşuları tarafından kanlar içerisinde yerde hareketsiz yatarken bulundu.

Durum jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan ilk incelemede Nurhan İlhan'ın başına sert bir cisimle vurulduğu ve bıçaklandığı belirlendi.

Nurhan İlhan’ın cansız bedeni, olay yerindeki incelemenin tamamlanmasının ardından Mardin Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Yakınları tarafından morgdan alınan İlhan'ın cenazesi, Eşme Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

ŞÜPHELİ KOMŞUSU ÇIKTI

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında jandarma ekiplerince aynı mahallede yaşayan M.İ. yakalandı.

Şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürerken iddiaya göre Nurhan İlhan’ın boynundaki altınlarının da kayıp olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN