Belediyeye personel alımı yapılıyor! KPSS şartsız, 17.000 TL maaşla bu branşlardan alım duyurusu yapıldı

Belediyeye personel alımı yapılıyor! KPSS şartsız, 17.000 TL maaşla bu branşlardan alım duyurusu yapıldı

Personel alımlarına yeni ilanlar eklenmeye devam ediliyor. Karatay Belediyesi tarafından bünyesine personel alımları yapılıyor. Paylaşılan personel ilanlarına göre yeni çalışanlar için kapının açıldığı duyuruldu. Karatay Belediyesi tarafından paylaşılan detaylara göre 17.000 TL maaş imkanı sağlanıyor. İşte tüm detaylar...

17.000 MAAŞLAR PERSONEL ALIMLARI

Personel alım ilanın duyuran Karatay Belediyesi'nden detaylar paylaşıldı. Bünyesinde oluşan personel eksikliğini gidermek için yapılacak olan alımlar iş imkânı arayanların dikkatini çekti. Paylaşılan ilan ile birlikte alım detayları adaylar ile paylaşıldı. Detaylara göre Karatay Belediyesi alımlarda KPSS puan şartına dikkat ettikleri görülüyor.

Karatay Belediyesi bünyesine yapılacak olan alımlarla birlikte memurlara 17.000 TL maaş teklifinde bulundu. Personel alımlarına başvuruda bulunacak adaylar için bazı özel şartlar belirtiliyor. İlan detaylarında paylaşılan şartlar Karatay Belediyesi tarafından duyuruldu.

hr-outsourcing2.webp

PERSONEL ALIM ŞARTLARI

Karatay Belediyesi tarafından paylaşılan ilan ile birlikte personel alımları duyuruldu. Belediye bünyesine alınacak olan personellere birçok kadroda iş imkânı sağlanacağı bilgisi paylaşıldı. Paylaşılan işe alım ilanı ile birlikte başvuru yapacak olan adayların KPSS puanının en az 75 olması gerektiğine dikkat çekildi. İlan detaylarında yer alan bilgilere göre başvuru yapacak olan kişiler için gerekli olan şartlar şu şekilde;

  • Karatay Belediyesi personel alımları 657 sayılı Devlet Memurları kanuna göre yapılacak.
  • Kanun kapsamında adayların T.C vatandaşı olması gerekir,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması gerekir,
  • Alınacağı departmandaki işini yapmaya engel herhangi bir sağlık durumunun olmaması gerekir.

screenshot-214.jpg

PERSONEL ALIM DETAYLARI

Karatay Belediyesi bünyesine yapılacak olan alımlar için başvuru yapılması gerekiyor. Başvurular adaylar tarafından internet üzerinden ya da şahsen müracaat edilerek yapılacak. Müracaat edilerek yapılan başvuruların Karatay Belediyesi, hizmet binası içerisinde yer alan hizmet birimine yapılacağı belirtiliyor.

Personel alımları için başvuru tarihi 3 Temmuz - 7 Temmuz tarihleri arası belirlendi. Karatay Belediyesi bünyesine 4 inşaat mühendisi, 1 elektrik elektronik mühendisi, 1 makine mühendisi, 1 iç mimar, 1 inşaat teknikeri, 1 harita teknikeri alımı yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN