Beyoğlu’nda otobüs kazasının araç içi görüntüleri ortaya çıktı

Beyoğlu’nda otobüs kazasının araç içi görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Beyoğlu’nda bir kişinin hayatını kaybettiği İETT otobüsü kazasına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde sürücünün seyir halindeyken ayağa kalktığı ve cebinden bir şey çıkardığı, ardından aracın kontrolden çıkarak kazaya neden olduğu görüldü. Kazada 6 kişi yaralanmış, belediye işçisi Uğur Tilkici hayatını kaybetmişti.

Beyoğlu’nda hareket halindeki İETT otobüsünün 10 araca çarpması sonucu 6 kişi yaralanırken yaralılardan belediye işçisi Uğur Tilkici (34) hayatını kaybetmişti.

Yaşanan olaya ilişkin, otobüsün kaza anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, İETT sürücüsünün seyir halindeyken pantolonun cebinden eşya çıkardığı ve ayağa kalktığı sonrasında ise kazanın yaşandığı görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN