Beyoğlu'ndaki hain saldırıda kızı Ecrin ve eşini kaybetmişti! Patlama anını anlattı

Beyoğlu'ndaki hain saldırıda kızı Ecrin ve eşini kaybetmişti! Patlama anını anlattı

Beyoğlu'nu kana bulayan terör saldırısında yeni gelişmeler yaşanırken patlamada eşi Yusuf Meydan ile kızı Ecrin'i kaybeden anne Mevlüdiye Meydan, patlamanın etkisini sırtında hissettiğini belirterek, “Çok küçük bilinç kaybı yaşadım. Yusuf ile Ecrin’in yerde yattığını gördüm, bir adım bile atamamışlardı. Kızımın ve eşimin kanı yerde kalmasın" dedi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde 13 Kasım’da düzenlenen bombalı terör saldırısında, 3 aileden 6 kişi hayattan koparılırken 81 kişi ağır yaralandı. Türkiye'yi yasa boğan terör saldırısında eşi Yusuf Meydan ile kızı Ecrin'i kaybeden Mevlüdiye Meydan'ın sözleri yürekleri dağladı.

Acılı kadın, kayınbiraderinin nişanı öncesi ailece gezmeye çıktıklarını belirterek, “Önce Nişantaşı’na gittik. Ecrin, oradaki bir parkta kedilerle oynadı. Çocuklar acıkınca bir hamburgerciye gittik. Yusuf, kumpir yemek istediğini söyledi. Yürüme mesafesindeki kumpircilere baktık. Herkes birbirine yakındı ve yürüyorduk. Ben de mağazaların vitrinlerine bakıyordum” dedi.

45.jpg

‘BİR ADIM BİLE ATAMAMIŞLARDI’

Patlamanın etkisini sırtında hissettiğini ve ilk anda olayı anlayamadığını anlatan Meydan, “Çok küçük bir bilinç kaybı yaşadım. O sırada insanların kaçıştığını, beni mağazanın içine almak için çekiştirdiklerini gördüm. Eltim, çocukların elini tutmuş; bağırıyordu. Onu görünce aklıma Ecrin geldi. O an Yusuf ile Ecrin’in yerde yattığını gördüm, bir adım bile atamamışlardı. Yusuf’un nabzını kontrol ettim, yaşamıyordu. Ecrin, nefes alıyordu. İki parmağını sadece bir deri parçası tutuyordu. Tampon yapmaya çalışırken, ambulansı aradım. İkisi de gitti” diyerek gözyaşı döktü.

BABA MEYDAN: KANLARI YERDE KALMADI, KALMAYACAK

Pençe- Kılıç Harekatı’nın, içine bir nebze de olsa su serptiğini dile getiren Meydan, “Kızımın ve eşimin kanı yerde kalmasın çünkü ikisi o sokaktaki en masum kişilerdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bana söz vermişti. Bana, ‘İntikamı alınacak. Sen sadece dik dur’ demişti. Ona çok teşekkür ediyorum. Terörün her türlüsüne lanet olsun. Hiçbir dava, masum bir çocuğun kanı kadar değerli değil” diye konuştu.
Yusuf Meydan’ın olay anında yanında bulunan ağabeyi Yasin Meydan ise “Her şeyimiz birlikteydi. Terör denen illet, onu benden aldı. Ne Ecrin'ler ne Yusuf'lar ölmesin artık. Kanları yerde kalmadı, kalmayacak” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN