İstiklal saldırganı saniye saniye kamerada: İşte bombayı bıraktığı an

İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin yaralandığı terör saldırısının ardından Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashır'ın Taksim'e gelişi ve bombayı bıraktığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Taksim'deki İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişinin de yaralandığı PKK/YPG’nın talimatıyla gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili yeni görüntüler gelmeye devam ediyor.

Terör saldırısını gerçekleştiren Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashır'ın Taksim'e gelişi ve bombayı bıraktığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Teröristin, meydandan cadde istikametine sırtında koyu renkte bir çanta ve elinde beyaz bir poşetle yürüdüğü görülüyor.

TERÖRİSTİN YENİ GÖRÜNTÜLERİ

Olay günü Suriye’den birlikte Türkiye’ye karı-koca kılığında geldikleri Bilal Hassan adlı PKK’lı teröristten ayrıldıktan hemen sonra KGYS kayıtlarına giren kadın teröristin, saat 15.17 sıralarında Taksim Meydanı’ndan İstiklal Caddesi istikametine doğru yürüdüğü görülüyor.

Eylemin gerçekleştirildiği cadde istikametine sırtında koyu renkte bir çanta ve elinde içinde TNT tipi patlayıcı olduğu düşünülen beyaz bir torba ya da poşetle yürüdüğü görülen PKK/YPG’li teröristin, bir süre sonra elinde iki dal gül taşıdığı görülüyor.

Çevre kontrolü yaptıktan sonra patlayıcı dolu paketi saksı kenarına koyan teröristini, çevre kontrolü yaptıktan sonra kalkarak bölgeden önce adım adım, daha sonra da koşar adım uzaklaştığı görülüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir