Beyzanur'un şüpheli ölümünü bilirkişi de çözemedi! İntihar mı cinayet mi?

Beyzanur'un şüpheli ölümünü bilirkişi de çözemedi! İntihar mı cinayet mi?

Kocaeli’de bir apartmanda üç ay önce evlendiği eşi Beyzanur Özel Fidan’ı evde ölü bulan ve bir müddet tutuklu kalmasının ardından ev hapsine kararına varılan sanığın yargılanmasına devam edildi. Gerçekleşen duruşmada rapor sunan bilirkişiler birbirleri ile çelişti. İkisi olayın cinayet, biri ise intihar olabileceğini savundu.

Kocaeli’de bulunan Alikahya Mahallesi'ndeki bir apartmanda 20 Mart 2021’de gelişen olayda, Ö.F. isimli şahıs, olaydan üç ay önce evlendiği eşi Beyzanur Özel Fidan’ı boğazında bornoz ipi ile ölü bulmuştu. Olayın şüpheli bulunması ile birlikte Ö. F. ise tutuklanmıştı. Sanık Ö.F.’nin yaklaşık olarak bir sene tutuklu bulunduktan sonra ev hapsine karar verilmişti.

BİLİRKİŞİLER ÇELİŞTİ

Hakkında 'eşi kasten öldürme' suçu ile dava açılmış olan sanığın, Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına ise devam edildi. Duruşmaya taraf avukatları, ev hapsinde bulunan Ö.F. ve aileler katıldı. Olayın geçtiği yerde yapılan keşfin ardından ise bilirkişilerce rapor sunuldu. Raporda iki bilirkişi olayın cinayet, bir kişi ise intihar olabileceği şekilde görüşünü belirtti. Maktulün ailesi, sanığın kaçma ihtimali ile birlikte tutuklanmasını istedi. Suçlamaları kabul etmeyen sanık Ö.F. ise, "Davanın başından beri Beyzanur’u ben öldürmediğimi söylüyorum. 20 aydır yargılanıyorum, şu anda ev hapsinde bulunuyorum. Suçsuzum, ben yapsaydım eşim bana tepki verirdi, vücudumda herhangi bir iz olurdu" ifadelerini kullandı.

EV HAPSİNE KARAR VERİLDİ

Mahkeme heyeti, sanığın ev hapsinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

5843785.jpgbeyza1.jpg

Beyzanur Özel Fidan

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN