Hamile kadını öldürüp karnındaki bebeği çalmıştı: Kan donduran cinayet davasında idam kararı

Hamile kadını öldürüp karnındaki bebeği çalmıştı: Kan donduran cinayet davasında idam kararı

ABD'de hamile bir kadını öldürüp karnındaki bebeğini çalan ve çocuğun kendisinin olduğunu söyleyen Taylor Parker isimli kadın, çıkarıldığı mahkeme tarafından suçlu bulunarak idam cezasına çarptırıldı.

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Bowie Bölge Mahkemesi, Ekim 2020'de hamile Reagan Michelle Simmons-Hancock'u, karnındaki bebeğini almak için öldüren Taylor Parker'ın yargılandığı davayı sonuçlandırdı.

Açıklanan karara göre, Bowie jürisinin suçlu bulduğu ve savcıların hakkında ölüm cezası istediği Parker, idama mahkum edildi.

1-003.jpgReagan Michelle Simmons-Hancock

OLAY

Taylor Parker, 9 Ekim 2020'de, 21 yaşındaki hamile Reagan Michelle Simmons-Hancock'u evinde öldürmüş ve karnındaki bebeği alarak kaçmıştı.

Hancock'un 3 yaşındaki kızı da cinayet işlendiği sırada evde bulunuyordu.

Parker, doğum yaptığını söyleyerek 10 Ekim'de gittiği hastanede, bebek Braxlynn Sage Hancock'un öldüğü açıklanmıştı.

Davaya bakan savcılar, Parker'ın kendisini hamileymiş gibi gösterip erkek arkadaşına sahte ultrason görüntüleri gösterdiği ve cinsiyet öğrenme partisi düzenlediğini bildirmişti.

Parker'ın Hancock'u öldürmeden önce etrafındaki kişilere kendisini farklı kimlikte tanıttığı öğrenilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN