Ölümle tehdit ettiği için uzaklaştırma kararı aldırmıştı: Evli olduğu erkek tarafından katledildi

Konya'da bir otomobilde evli bir çiftin ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada uzaklaştırma kararına rağmen Mehmet Dağlı'nın ilk olarak eşini sonra da kendisini öldürdüğü öğrenildi.

Konya'nın Çumra ilçesi Dedemoğlu Mahallesi'ndeki Fadime Dağlı'nın (47), 42 J 5415 plakalı otomobilde ve aynı zamanda kocası Mehmet Dağlı'nın (43) da yol kenarında ölü bulunması ile birlikte soruşturmayı başlatan jandarma ekipleri, Mehmet Dağlı'nın eşini tabanca ile öldürmesinin ardından araçtan aynı tabanca ile kendini öldürdüğünü öğrendi.

DÖRT ÇOCUKLARI VARDI

Dört çocuk sahibi olduğu belirtilen çiftin, eşini ölümle tehdit ettiği için Mehmet Dağlı hakkında bir yıl uzaklaştırma kararı verildiği ortaya çıktı.

Tüm bunlar ile birlikte, çiftin cenazesi otopsi işlemlerinin sonrası Çumra Mezarlık Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından, Çumra Mezarlığı'nda toprağa verildi.

c.jpg

cift-1.jpg

cift-3.jpg

5851626.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN