Kayseri’de korkunç cinayet: Yaşlı kadın balta ile öldürüldü, olaya şahit olan eşi kalp krizi geçirdi

Kayseri’de korkunç cinayet: Yaşlı kadın balta ile öldürüldü, olaya şahit olan eşi kalp krizi geçirdi

Kayseri sabaha korkunç cinayetle uyandı. Kentin Melikgazi ilçesinde, bir evde yaşlı çiftin cansız bedeni bulundu. Evde yapılan ilk incelemede yaşlı kadının baltayla öldürüldüğü, olaya şahit olan eşinin ise kalp krizinden hayatını kaybettiği açıklandı. Olayla ilgili 76 yaşında bir şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; ilçeye bağlı Bahçelievler Mahallesi 9. Sokak’ta bulunan bir ikamette yaşayan A.T. (87) ile E.T.’nin (73) cansız bedeni bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan incelemelerde karı koca olan A.T. ile E.T.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri evde güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde iddiaya göre E.T.’nin baltayla öldürüldüğü belirlendi.

76 YAŞINDA BİR ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Yatalak hasta olan kocası A.T.’nin ise kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği değerlendirilirken, incelemelerin ardından cenazeler kesin ölüm sebebinin anlaşılması için otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak şüpheli A.T. (76) polis ekiplerince gözaltına alındı. A.T.’nin hayatını kaybeden A.T.’nin kardeşi olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN