Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan AK Parti'li üyelere çay fırlattı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye meclisinde yapılan toplantıda AK Parti'li üyelere çay fırlattı. Özcan üyelere 'Sakin olun illa ben de Cumhurbaşkanı gibi mi yapayım?' dedi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye meclisi toplantısında AK Parti'li üyelere çay fırlattı.

Özcan, bugün (3 Ağustos 2021) toplanan belediye meclisinde dilek temenni olarak kimseye söz verilmemesine tepki gösteren AK Parti'li üyelere, "Sakin olun. İlla Cumhurbaşkanı gibi mi yapayım sizi sakinleştirmek için. Alın size çay" diyerek çay fırlattı.

Özcan, bunun ardından birleşimi kapattı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MARMARİS'TE HALKA ÇAY FIRLATMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orman yangınlarının yaşandığı bölgelerden Marmaris’te 2 gün önce yaptığı incelemelerin ardından bölgede kendisini dinleyen kalabalığa konuştu.

cb-erdogan-cay.jpg

Erdoğan, "Yanan her karış orman toprağını çok daha fazlasıyla yeniden fidanlarla buluşturacak, orman varlığımıza tekrar kazandıracağız" dedi. Erdoğan, konuşmasının ardından buradaki kalabalığa da Artvin ve Rize’deki sel sonrası yaptığı gibi halka çay fırlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN