Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sözlerine açıklık getirdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, faiz konusunda Cumhurbaşkanı'na destek olduğunu belirterek, "Milli Kurtuluş Savaşı'nda faiz indirme noktasında ben Sayın Cumhurbaşkanı'mızın en yakın silah arkadaşı olarak görev almaya hazırım” şeklindeki sözlerine açıklık getirdi. Konuşmasının gündem olması üzerine yeni bir açıklama yapan Özcan, 'İzahı olmayanın mizahı olur. Ekonominin ciddiye alınacak hali mi kalmış?' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomideki dalgalanmanın ana sebebi olarak gördüğü faizle ilgili her açıklama yapmasından sonra doların yükselmesi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın da gündemindeydi.

Tanju Özcan, Erdoğan’a faiz konusunda destek olduğunu ve bu mücadelede en yakın silah arkadaşı olarak görev almaya hazır olduğunu söyledi. CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak’a da tepkilerini dile getiren Özcan, “Faizin düşmesi yanlış' diyor. Nesi yanlış?” ifadelerini kullandı.

"MİZAHİ BİR AÇIKLAMAYDI"

Sözlerinin gündem olması üzerine Twitter hesabından bir açıklama yapan Tanju Özcan, söz konusu ifadeleri mizahi amaçlı söylediğini son dönemde ekonomide yaşanan gelişmelerin izahtan vareste olduğunu söyledi. Özcan, "İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Bu konuşmamı sevgili basın mensubu arkadaşlarımız nerelere çekmiş :) Allah aşkına bu ekonominin ciddiye alınacak hali mi kalmış :)" yorumu yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN