Borcu olana müjde! Garanti BBVA'dan borç kapatma kredisi: Bankaya gidenin borcu kapanıyor...

Borcu olana müjde! Garanti BBVA'dan borç kapatma kredisi: Bankaya gidenin borcu kapanıyor...

Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar ile yükselen kur karşısında milyonlarca vatandaş borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünmeye başladı. Üst üste biriken kredi kartı borçları ya da diğer borçlar ile bankalar tarafından müjdeler gelmeye başladı. Garanti BBVA tarafından paylaşılan müjde ile borçlu vatandaşların borcu kapanıyor. Kampanya kapsamında 120.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi sunuluyor. İşte tüm detaylar...

GARANTİ BBVA BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Garanti BBVA tarafından milyonlarca müşterisine müjdeli haber geldi. Son yıllarda yaşanan ekonomik sıkıntılar ve enflasyon ile borçlarını kapatamayan vatandaşların yüzünü güldüren kampanya duyuruldu. Üst üste biriken kredi kartı borçları ve diğer borçları kampanya kapsamında sıfıra kapatılıyor.

Garanti BBVA tarafından sağlanan kampanya ile birlikte tüm borçlarınız aynı çatı altında toplanarak ödeme kolaylığı sağlanacak. Paylaşılan kampanya "Borç Kapatma Kredi" kampanyası resmi web sitesi üzerinden duyuruldu. Garanti BBVA tarafından duyurulan kampanya ile müşterisi olan ya da daha önce krediden faydalanan müşterilere düşük faiz oranlarıyla borç kapatma kredisi sunuyor.

Düşük faiz oranıyla müşteriye 120.000 TL'ye varan borç kapatma kredisi gündemde yer alıyor. Kampanyadan faydalanmak için müşteriler kimlik belgesi ve gelir belgesi ile Garanti BBVA şubelerine müracaat ederek başvuruda bulunabilir.

tcmb-20180809145504.jpg

BORÇ KAPATMA KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Borç kapatma kredisine başvuruda bulunmak isteyen müşterilerin bazı şartları sağlaması gerekiyor. Garanti BBVA tarafından belirtilen şartlar ise resmi web sitesinden yayınlandı. Kampanya detaylarında yer alan şartlar ise şu şekilde;

  • Açıkta yasal ya da idari bir takibinizin olmaması,
  • Resmi olarak belgelendirilebilir düzenli bir geliriniz olması,
  • Diğer bankalardaki bireysel ihtiyaç kredilerinin tamamının bankamıza devredilmesi,
  • Talep edilen kredi vadesinin 36 ayı geçmemesi,
  • Kredi ödemelerinde taksit tutarının aylık gelirinizin yarısını geçmemesi,
  • Mevcut kredi borç tutarlarını gösteren belgelerin temin edilebilmesi gerekmektedir.

Şartların sağlanması halinde Garanti BBVA şubelerine müracaat ederek, borç kapatma kredisi için başvuruda bulunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN