Türkiye'de hava sıcaklıkları kış mevsimiyle birlikte eksinin altına indi. Dondurucu soğukların ölçüldüğü günlerde, ülkemizin en soğuk ilçesi belli oldu. Ülkenin en soğuk yerleşim yeri olarak unvan kazanan ilimiz -28 dereceleri gördü.
AKÜLER BİLE DONDU
Yeni yılda kış mevsiminin en soğuk şehri belirlendi. O ilimizde termometreler -28 dereceyi gösterdi. Geçtiğimiz gece yaşanan dondurucu soğuk, donmak bilmeyen aküleri bile dondurmayı başardı. Ardahan'da gerçekleşen aşırı soğuklar ile beraber Göle İlçesi en soğuk bölge unvanını aldı.

Hava sıcaklığı -28,4 olarak ölçülürken ülke gündeminde yerini aldı. Kar yağışlarıyla birlikte artan soğuk etkileri diğer ilçelerde de kendini gösterdi. Aradahan'ın Damal ilçesinde -18,1, Hanak ilçesinde -12,9, Posof ilçesinde -12,1 ve Çıldır ilçesinde ise -12,2 olarak ölçüldü.
