Bu şekilde hazırlanan gerdek bohçasını ilk defa göreceksiniz! Herkes kutudakinin ne olduğunu merak ediyor

Havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonu açıldı. Sosyal medyada paylaşılan bir video ise herkesi şaşkına çevirdi. Bir kadının gerdek gecesi için hazırladığı bohçayı görenler şaşkınlığı gizleyemedi. Bohçanın içine konulan ve üzerinde "Şey" yazan kutu ise merak konusu oldu. Görünce küçük dilinizi yutacaksınız!

Yazın habercisi olan Haziran ayına girmiş bulunmaktayız. Havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonu açılırken sosyal medyada paylaşılan gerdek hazırlama videosu herkesi şoke etti. Bir kadının gerdek gecesi için hazırladığı bohçayı anlatması sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki çekti. Bohçanın içine konulan 'Şey' yazan kuru ise merak konusu oldu. Görenlerin ağzı açık kaldı.

GERDEK BOHÇASINI HAZIRLARKEN KAYDA ALDI

Sosyal medyada paylaşılan gerdek bohçası hazırlığı herkesin tepkisini çekti. Bir kadın, gerdek gecesi için müşterisinin istediği kutunun içeriğini paylaştı. Bornozların ve tesbihlerin olduğu kutuyu anlatan kadın "Kimse kusura bakmasın, bu olağan bir şey" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

b2.jpg

GİZLİ KUTU MERAK KONUSU OLDU

Bohçanın içerisinde yer alan ürünleri tek tek anlatan kadın, üzerine yalnızca "Şey" yazdığı paketi "Bunun ne olduğunu siz yorumlara yazarsınız" diyerek merak uyandırdı. Herkesin gözü 'şey' yazılı kutuda yer alırken sosyal medya kullanıcıları kadını yorum yağmuruna tuttu.

b3.jpg

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Paylaşılan video kısa sürede binlerce kez izlenirken tepkiler peş peşe geldi. Paylaşıma gelen yorumlarda kutuyla ilgili tahminlerde bulunuldu. Kullanıcılar videoyu paylaşan kadını ise yerden yere vurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN