Bulgaristan sınırında 4 düzensiz göçmen darp edilmiş halde bulundu

Bulgaristan sınırında 4 düzensiz göçmen darp edilmiş halde bulundu

Kırklareli'nde Bulgaristan sınırında darp edilmiş halde bulunan 4 düzensiz göçmen hastaneye kaldırıldı. Göçmenler, Yunanistan üzerinden Bulgaristan'a geçtiklerini, burada sınır güçleri tarafından değerli eşyaları alınarak darp edildiklerini ve köpeklerin saldırısına maruz bırakıldıktan sonra Türkiye sınırına bırakıldıklarını söyledi.

Kırklareli'nde Bulgaristan sınırında darp edilmiş halde 4 düzensiz göçmen bulundu. Dereköy'e yakın bölgede yaralı düzensiz göçmenlerin olduğunu görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarın ardından bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sınır hattında devriye faaliyeti icra eden hudut birliklerince yaralı halde bulunan 3 Filistin ve bir Fas uyruklu düzensiz göçmen, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Düzensiz göçmenlerden birinin kolunda kırık tespit edildi.

DEĞERLİ EŞYALARI ALINIP DARP EDİLDİLER

Yabancı uyrukluların, ifadelerinde Yunanistan üzerinden Bulgaristan'a geçtiklerini, burada sınır güçleri tarafından değerli eşyaları alınarak darp edildiklerini, köpeklerin saldırısına maruz bırakıldıktan sonra Türkiye sınırına bırakıldıklarını ileri sürdükleri öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN