Burası ne Çin ne Peru burası Iğdır! Meğer Gökkuşağı dağları varmış…Turistler kafile kafile gidiyor, cennet

Burası ne Çin ne Peru burası Iğdır! Meğer Gökkuşağı dağları varmış…Turistler kafile kafile gidiyor, cennet

Turistler resmen buraya akın ediyor! Görüntüler ne Çin'den, ne de Peru'dan! Burası Türkiye'nin en doğusundaki ilimiz Iğdır... Dağları resmen gökkuşağını andırıyor...

Doğal güzellikleriyle ünlü ülkeler Çin ve Peru'nun güzelliklerini aratmayan bir yer daha var: Türkiye'nin en doğusundaki il, Iğdır! Burada yer alan Gökkuşağı Tepeleri, turistlerin ilgi odağı haline gelmiş durumda.

IĞDIR'DAN BÜYÜLEYİCİ GÖRÜNTÜLER

1920x1080.jpg

Son dönemde turistlerin akın ettiği bu bölgede, adeta bir cennet köşesi keşfedilmiş gibi görünüyor. Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde bulunan Gökkuşağı Tepeleri, dağlarıyla sanki gökkuşağını andırıyor.

O EŞSİZ GÖRÜNTÜLER BÖYLE KAYDEDİLDİ

Fotoğrafçı Mehmet Özcan'ın çektiği bu video, Iğdır'ın tepelerinin doğal güzelliklerini en iyi şekilde yansıtıyor. Gökkuşağı Tepeleri'nin eşsiz manzaraları, görenleri adeta büyülüyor.

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde yer alan Gökkuşağı Tepeleri, her geçen gün daha fazla turistin ilgisini çekiyor. Doğanın muhteşem resitali, ziyaretçilere unutulmaz anılar sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN