Magandalar dehşet saçtı! Uzun namlulu silahlarla ortalığı birbirine kattılar

Başakşehir'de düğün eğlencesinde silahlar çekildi. 'Eğlence' diye insanların hayati tehlikesini hiçe sayan ve uzun namlulu silahlarla havaya ateş eden 2 maganda polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte 2 uzun namlulu tüfek ve 3 şarjör de ele geçirildi.

Olay İstanbul'un Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde yaşandı. Düğün eğlencesi yapan gruptaki 2 kişi ellerindeki uzun namlulu silahlarla havaya defalarca ateş etti. Çevredekilerin cep telefonlarıyla çektiği görüntüler sosyal medyaya düştü.

Tepkiler üzerine polisin de radarına giren görüntülerle ilgili inceleme başlatıldı. Polis havaya ateş açan 2 kişinin kimliklerini belirledi. Y.K ve S.A. yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerle birlikte 2 adet uzun namlulu tüfek ve 3 adet şarjör ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

basaksehirde-otomatik-silahlarla-ha-sbj9.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN