Burhan Şeşen: Rektörlük ODTÜ'deki konserleri iptal etti

Burhan Şeşen: Rektörlük ODTÜ'deki konserleri iptal etti

Müzisyen Burhan Şeşen, Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde bu akşam yapılması planlanan konserlerin rektörlük tarafından iptal edildiğini açıkladı. Şeşen, "Konseri düzenleyen Uluslararası Gençlik Topluluğu'nun bütün çabası boşa gitti. Bu kararı alan buna göz yuman kim varsa net olarak KÖTÜ 'dür." diyerek söz konusu duruma tepki gösterdi.

Müzisyen Burhan Şeşen, sosyal medya hesabından Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde bu akşam yapılması planlanan konserlerin rektörlük tarafından iptal edildiğini açıkladı.

Konserlerin iptal edilmesine tepki gösteren Şeşen, paylaşımında “ODTÜ’deyim bu akşam yapılacak konserler iptal edilmiş rektörlük tarafından. Konseri düzenleyen Uluslararası Gençlik Topluluğu'nun bütün çabası boşa gitti. Bir yıl boyunca çabalamış öğrenciler. Sonuç bu. Bu kararı alan buna göz yuman kim varsa net olarak KÖTÜ 'dür.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN