Konserlere yönelik iptal kararlarının ardı arkası kesilmiyor: Her güne bir yasak

Konserlere yönelik iptal kararlarının ardı arkası kesilmiyor: Her güne bir yasak

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya'nın "Ahlaksızlığı özendirdiğini" iddia ederek hedef göstermesinin ardından Isparta Gül Festivali'ndeki konseri iptal edilen şarkıcı Melek Mosso'nun Kandıra'da düzenlenecek olan gençlik festivali FullFest'teki konseri de iptal edildi.

Konserlerin yasaklanmasına yönelik tartışmalar devam ederken konser iptallerine bir yenisi daha eklendi. Kocaeli Derince’de Aynur Doğan konserinin iptal edilmesinin ardından 10-11-12 Haziran 2022 tarihlerinde Kandıra Seyrek Plajı'nda düzenlenecek olan gençlik festivali FullFest, Kocaeli Valiliği tarafından iptal edildi.

Melek Mosso ve Sagopa Kajmer gibi sanatçıların sahne alacağı ve 3 gün sürecek olan festival, Kocaeli’de 1 Haziran’dan itibaren uygulanacak olan ‘ormanda konaklama yasağı’ gerekçe gösterilerek iptal edildi.

NE OLMUŞTU?

İptal edilen festivalde ilk gün sahne alacak sanatçılar içerisinde yer alan Melek Mosso’nun, Isparta’da vereceği konser de iptal edilmiş, yerine Seda Sayan konseri eklenmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (29)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
29 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN