Armağan Çağlayan'dan müzik sektörüne 'Melek Mosso' çıkışı: Neden birbirinize destek vermiyorsunuz?

Armağan Çağlayan'dan müzik sektörüne 'Melek Mosso' çıkışı: Neden birbirinize destek vermiyorsunuz?

Program yapımcısı Armağan Çağlayan, hedefe alınmasının ardından Isparta Gül Festivali'ndeki konseri iptal edilen Melek Mosso'ya destek çıkmadıkları gerekçesiyle müzik sektörüne eleştiride bulundu.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya'nın şarkıcı Melek Mosso'nun "Ahlaksızlığı özendirdiğini" iddia ederek hedef göstermesinin ardından Isparta Gül Festivali'ndeki konseri iptal edilmişti. Program yapımcısı Armağan Çağlayan, Mosso'ya destekte bulunmayan sanatçılara tepki gösterdi.

Aynı festivalde sahne alacak Funda Arar, Derya Uluğ ve Mosso yerine sahneye çıkarılacak Seda Sayan’a sitemde bulunan Çağlayan, “E siz kendi mesleğiniz için ses çıkart(a)mıyorsanız, siz kendi kadın haklarınız için ses çıkartmıyorsanız, birbirinize destek olmuyorsanız, biz neden size destek olalım?” dedi.

BİZ NEDEN SİZE DESTEK OLALIM?

Çağlayan'ın paylaşımı şu şekilde:

"Müzik sektörü için neden sektörün içindeki insanlar ses vermiyor, birbirine destek olmuyor? Rekabet bu kadar mı gözünüzü kör etti? Müzik yasağı olur, en çok Sektörün dışındakilerden ses çıkar.

Bir kadın şarkıcı ahlaksızlıkla suçlanıp konseri iptal edilir, konsere çıkacak diğer iki kadın şarkıcı 'dut yemiş bülbüle' döner! Başka bir Kadın şarkıcı ahlaksızlıkla suçlanan kadın şarkıcının yerine sahneye çıkmayı kabul eder!

E siz kendi mesleğiniz için ses çıkart(a)mıyorsanız, siz kendi kadın haklarınız için ses çıkartmıyorsanız, birbirinize destek olmuyorsanız, biz neden size destek olalım?"

NE OLMUŞTU?

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya, "Asım’ın neslini böyle mi yetiştireceksiniz?" ifadelerini kullanırken, ortak açıklama yapan Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği, Mosso'nun "Ahlaksızlığı özendirdiğini" iddia etmişti.

Şarkıcı Melek Mosso, Isparta Uluslararası Gül Festivali'ndeki konserinin iptal edilmesiyle ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamada “Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, vermeyeceğiz” demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN