Sürpriz isimden konserleri iptal edilen Melek Mosso'ya destek: O konser teklifi bana da geldi ama...

Sürpriz isimden konserleri iptal edilen Melek Mosso'ya destek: O konser teklifi bana da geldi ama...

Uluslararası Isparta Gül Festivali’nde vereceği konser valilik tarafından iptal edilen şarkıcı Melek Mosso'ya Demet Akalın destek verdi. Söz konusu festival için kendisine teklif geldiğini belirten Akalın, konseri kabul etmediğini söyledi. Akalın, Kadınların birbirine destek vermesi güzel. Her ne kadar arada birbirimize laf etsek de destek vermemiz önemli." dedi.

Şarkıcı Demet Akalın, 3 Haziran’da Uluslararası Isparta Gül Festivali’ndeki konseri iptal edilen Melek Mosso ile ilgili konuştu. Akalın, konser teklifinin kendisine de geldiğini ve kabul etmediğini söyledi.

“Her ne kadar arada birbirimize laf etsek de destek vermemiz önemli” diyen Akalın, “Konseri kabul edenleri de anlamıyorum açıkçası" ifadelerini kullandı.

demetakalin-ameliyat-16-9-1619866693.jpeg

MELEK, 'CEVABIM KONSERLERLE OLACAK' DEDİ

Akalın, sözlerine şu şekilde devam etti:

O konser teklifi bana da geldi. Kabul etmedim. Kadınların birbirine destek vermesi güzel. Her ne kadar arada birbirimize laf etsek de destek vermemiz önemli. Melek’e de ‘Kendi işine gücüne bak’ diye mesaj attım. Bana, ‘Cevabım konserlerle olacak’ diye geri döndü. Duruş çok önemli. Konseri kabul edenleri de anlamıyorum açıkçası.

Konseri iptal edilen Mosso’ya destek için aynı etkinlikte yer alan Funda Arar ve Derya Uluğ da sahneye çıkmama kararı almıştı. Festivalin yeni programında Işın Karaca, Seda Sayan ve Niran Ünsal’a yer verilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN