Tepki yağmıştı: Melek Mosso'nun yerine sahne alacak Işın Karaca'dan açıklama

Tepki yağmıştı: Melek Mosso'nun yerine sahne alacak Işın Karaca'dan açıklama

Isparta Uluslararası Gül Festivali'ndeki konseri iptal edilen şarkıcı Melek Mosso'nun yerine sahne alacak olan şarkıcı Işın Karaca, sosyal medyada kendisine tepki yağması üzerine "Hayatım boyunca bu toprakların insanlarına şarkı söyledim ve söylemeye de devam edeceğim" açıklamasında bulundu.

Isparta Belediyesi'nin duyurduğu, Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında sahne alacak olan şarkıcı Melek Mosso’nun 3 Haziran’daki konseri, gerici tepkiler sebebiyle iptal edilmişti.

Isparta'da sahneye çıkması engellenen sanatçı Mosso ile birlikte aynı festivale katılacak olan Funda Arar ve Derya Uluğ da, konsere çıkmama kararı aldıklarını duyurmuşlardı. Festivalin ilk açıklanan programına göre Melek Mosso 3 Haziran, Derya Uluğ 4 Haziran, Funda Arar ise 5 Haziran’da sahneye çıkacaktı.

YENİ KADRO AÇIKLANMIŞTI

Son olarak, 3 ismin yerine festivalde sahne alacak isimler belli olmuştu. Mosso, Uluğ ve Arar'ın yerine Seda Sayan, Niran Ünsal ve Işın Karaca'nın getirildiği açıklanmıştı. Bunun üzerine, sahneye çıkacak şarkıcılara sosyal medyada "Siz hakkı yenen hemcinsinizin, meslektaşınızın yanında yer almıyor musunuz?" gibi tepkiler gelmişti.

IŞIN KARACA'DAN İLK YORUM

Mosso'nun yerine Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde sahne alacak olan Işın Karaca sessizliğini bozdu. Karaca, "Ben hayatım boyunca bu toprakların insanlarına şarkı söyledim ve söylemeye de devam edeceğim. Bu kadar basit" açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN