Ermeni asıllı İspanyol müzisyen Ara Malikian'ın konseri de iptal!

Ermeni asıllı İspanyol müzisyen Ara Malikian'ın konseri de iptal!

Türkiye'de son zamanlarda konser iptallerinin ardı arkası kesilmiyor. Politik sebeplerle olduğu iddia edilen bu iptallere şimdi de Ermeni asıllı İspanyol keman virtüözü Ara Malikian'ın konseri eklendi.

Son iki haftadadır gündemden düşmeyen konser iptalleri devam ediyor. Aynur Doğan, Metin-Kemal Kahraman, Matthaios Tsahouridis, Apolas Lermi, Mem Ararat, Niyazi Koyuncu, Melek Mosso, Ceza ve Ediz Hafızoğlu'nun ardından Ermeni asıllı İspanyol keman virtüözü Ara Malikian'ın 11 Haziran'da Kültür Bakanlığı'nın festival programı kapsamında düzenleyeceği konseri de iptal edildi.

DİNLEYİCİLER İPTAL EDİLDİĞİNİ BİR MESAJLA ÖĞRENDİ

Konserin iptaline ilişkin herhangi bir açıklama yapılmazken Malikian konseri için bilet alanlar, konser iptalini bir mesajla öğrendi.

'The Ara Malikian World Tour' kapsamında Türkiye'ye gelecek olan keman virtüözü Malikian'ın 9 Haziran’da Zorlu PSM’de vereceği konserin biletleri hala satışta.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN