Konseri yasaklanmıştı: Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde konser verecek

Konseri yasaklanmıştı: Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde konser verecek

Isparta'daki konseri "Ahlaksızlığı özendirdiği" iddiasıyla iptal edilen sanatçı Melek Mosso, Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde düzenlenecek festivalde sahne alacağını duyurdu.

Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında 3 Haziran’daki konseri, "Ahlaksızlığı özendirdiği" gerekçesiyle iptal edilen sanatçı Melek Mosso, 1 Haziran'da Beyoğlu'nda Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde düzenlenecek festivalde sahne alacağını açıkladı.

Isparta'da konseri iptal edilen şarkıcı Melek Mosso, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Bahar Şenliği'nde öğrencilerle buluşarak "Her yerde her zaman söylerim. Hiçbir insanın hiçbir kanadın altında durmasına ihtiyaç yok. Hepimiz özgürce kanatlanıp uçmalıyız... 'Babamdı, amcamdı, dayımdı kuzenimdi, en yakın arkadaşımdı' diyerek savunduğumuz o güçler, o kötü ruhlar ileride sizin annenizin, kız arkadaşınızın, karınızın, çocuğunuzun katili olabiliyorlar. Ne olursunuz o insanların önünde durun, ayırt etmeyin." diye konuşmuştu.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Melek Mosso, Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde düzenlenecek festivalde sahne alacağını belirterek "1 Haziran’da Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ndeyim Şişhane Meydan Açık Sahnede görüşürüz canlarım" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN