Canan Karatay’dan her derde deva tavsiye! “Her gece” dedi herkes uygulamaya çıktı! Hem sağlığın hem gençliğin iksiri

Canan Karatay’dan her derde deva tavsiye! “Her gece” dedi herkes uygulamaya çıktı! Hem sağlığın hem gençliğin iksiri

Sağlık açısından uzmanların sıklıkla önerdiği iki ürünü bir arada tükettiğinizde bakın neler oluyor. Gece uyumadan önce bu iki ürünü tüketen mucizeye tanık oluyor. Diyet yapan, spora giden, bağışıklığı düşen anında bunu tüketiyor. İşte o iki ürünün mucizevi etkileri…

Uzun ve daha sağlıklı bir yaşam için birçok farklı yöntem deneyenler mutlaka hayatına bu iki besini dahil etmeli. Uzmanlar tarafından sıklıkla önerilen bu besinler hem vücut direncinizi yükseltecek hem de olası hastalıklara karşı koruma sağlayacaktır. Geçmişten günümüze birçok farklı yöntem kullanılırken herkesin vazgeçemediği tek yöntem yoğurt ve zeytinyağı karışımı oluyor. Uzman isim Canan Karatay bile mucizevi iki besinin etkilerinden yararlanıyor. İşte o iki ürünün mucizevi etkileri…

ZEYTİNYAĞI VE YOĞURT FAYDALARI NELERDİR?

Zeytinyağı ve yoğurtta sağlık açısından önemli iki besin olarak bilinmektedir. Probiyotik açısından oldukça zengin bir besin olan yoğurdun zeytinyağı ile birleşmesi ile birlikte hem sindirim sistemine güçlendiren hem de bağırsak sağlığını koruyan etkili bir karışım ortaya çıkıyor.

zeytinyagi-yogurt-kuru.jpg

Hem bağırsak sağlığı hem de bağışıklık sistemi arasında bulunan bağ yoğurt ile desteklendiğinde mucizevi etkiler ortaya çıkmaktadır. Aynı zamanda kalp sağlığı içinde önemli bir yere sahip olan yoğurt içerisinde bulundurduğu kalsiyum ile birlikte kas ve kemik sağlığına da destek olmaktadır. Yoğurt ile birlikte zeytinyağının da kalp ve damar sağlığı için oldukça faydalı olduğu bilinmektedir.

zeytinyagi-yogurt.jpg

Damar sertleşmesini önleyen zeytinyağı güçlü bileşikler içermektedir. Kolesterol seviyesine düşüren zeytinyağı felç riskini de en aza indirmektedir. Zeytinyağı ve yoğurdun güçlü kombinasyonu ile birlikte faydaları da kat ve kat artmaktadır. Hem gençliğin hem de sağlığın sırrı zeytinyağı ve yoğurt karışımından geçiyor. Gece yatmadan önce bu ikiliyi tüketerek bağışıklık sisteminizi kolay bir şekilde güçlendirebilirsiniz. Aynı cildinizde bulunan sorunlar da zaman içerisinde azalacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN