CHP'li Özkoç, Soylu'ya tepki gösterdi: Cahil yönetici felakettir

CHP'li Özkoç, Soylu'ya tepki gösterdi: Cahil yönetici felakettir

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, “Hepimiz buralara geldik bir yerlerden. Taa Moğol steplerinden geldik. İstila olacakmış; kim neyi istila yapacak?” açıklamalarına tepki göstererek “Anlattığı göç sonrası Roma imparatorluğu ikiye ayrıldı. Cahil yönetici felakettir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Özkoç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun TGRT Haber’de mülteci tartışmaları ile ilgili “Hepimiz buralara geldik bir yerlerden. Nereden geldik? Kim nereden geldi bu coğrafyaya? Taa Moğol steplerinden geldik. İstila olacakmış; kim neyi istila yapacak ya” açıklamalarına tepki gösterdi.

Özkoç, Soylu'nun açıklamaları sonrasında sosyal medya hesabı aracılığıyla şunları söyledi:

“Süleyman Soylu: ‘Hepimiz buralara geldik bir yerlerden. Nereden geldik? Kim nereden geldi bu coğrafyaya? Taa Moğol steplerinden geldik. İstila olacakmış; kim neyi istila yapacak ya…’ Anlattığı göç sonrası Roma imparatorluğu ikiye ayrıldı. Cahil yönetici felakettir!”

Bugün bir kere daha anladık ki, Türkiye'de fitne, fesat ve iftiranın bir numaralı ismi Süleyman Soylu'dur. Soylu'nun o koltukta oturması ülke için milli güvenlik tehlikesidir! Kışkırtmalarına gelmeyeceğiz!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN