Cübbeli Ahmet resmi mesleğini ve aylık gelirini açıkladı! Aylık kazancını duyanlar kulaklarına inanamadı

Cübbeli Ahmet resmi mesleğini ve aylık gelirini açıkladı! Aylık kazancını duyanlar kulaklarına inanamadı

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün aylık kazancı dudak uçuklattı. Mahkemede mesleğin nedir? sorusuna verdiği yanıtla gündeme bomba gibi düşen Ahmet Hoca, aylık gelirini söyleyince de yok artık dedirtti. Peki Cübbeli Ahmet Hoca'nın mesleği? Ahmet Hoca ne kadar kazanıyor? İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın gerçek mesleği…

Uzun süredir gündemde yer alan isimler arasında yer alan Cübbeli Ahmet Hoca'nın hakkında açılan dava ile birlikte gerçekler de gün yüzüne çıktı. Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in açtığı hakaret davası dosyasına maliye durum araştırma tutanağı da eklendi. Tutanak doğrultusunda Cübbeli Ahmet Hoca'nın ne iş yaptığı da aylık kazancı da herkesi şaşkına çevirdi. Peki Cübbeli Ahmet Hoca'nın mesleği nedir? Ahmet Hoca ne kadar kazanıyor? İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın gerçek mesleği…

CÜBBELİ AHMET HOCA'NIN MESLEĞİ NEDİR?

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez tarafından açılan hakaret davası ile birlikte gerçekler de bir bir gün yüzüne çıktı. Hakaret davasında bir de mali durum araştırma tutanağı eklenince Cübbeli Ahmet Hoca'nın gerçek mesleği ve aylık kazancı belli oldu.

cubbeli-ahmet-hoca.jpg

“Ne iş yapıyorsun?” sorusuna yanıt olarak “Youtuber” cevabını veren Cübbeli Ahmet Hoca yaptığı açıklamalarla da gündeme bomba gibi düştü. YouTube'da yapılan yayınların detayını paylaşan Ahmet Mahmut Ünlü, 3 saatlik bir konuşmanın 14 dakikalık bir link ve cezbedici başlıklar ile servis edildiğini paylaştı. Ahmet Hoca, paylaşılan konuların da dinle bağdaştırılarak paylaşıldığını aktardı.

AHMET HOCA NE KADAR KAZANIYOR?

YouTube üzerinden yaptığı yayınlarla aylık kazancının ne kadar olduğunu aktaran Ahmet Mahmut Ünlü YouTube üzerinden aylık 55.000 TL gelir sağladığını söyledi. Bunun yanı sıra kitap yazarlığı yaptığını dile getiren Ahmet Hoca, buradan da toplam 85 bin TL kazanç sağladığını vurguladı.

cubbeli-ahmet-hoca-mehmet-gormez.jpg

CÜBBELİ AHMET HOCA'NIN EĞİTİM DURUMU NEDİR?

Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi’ndeki dava dosyasına eklenen bir diğer detay ise Ahmet Hoca'nın eğitim durumu oldu. Cübbeli Ahmet Hoca'nın eğitim durumu medrese eğitimi olarak kayıtlara geçti. Cübbeli Ahmet Hoca eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in deprem paylaşımını da din ve devlet düşmanlığı olarak nitelendirdi. Mehmet Görmez yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Depreme maruz kalan kardeşlerimizin gönülleri naz makamındadır. Onların gönülleri rabbe karşılık kırık, devlete karşı buruk hatta biraz da öfkeli olabilir. Ancak bu kırıklığı bu burukluğu yüreklerine dokunarak hayatlarına rahmetle ve şefkatle dokunarak gidermek bizim görevimizdir.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN