Cüneyt Özdemir'i şoke eden görüntü! "3 kere izledim doğru olabilir mi?" diye paylaştı... Gerçek bakın ne çıktı

Ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medyada izlediği bir video karşısında şaşkına döndü. Videoya ilişkin bir paylaşımda bulunan Özdemir “3 kere izledim doğru olabilir mi?” derken asıl gerçekler çok başka çıktı. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya platformlarında karşılaştığı bir video karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Özdemir, videoyu izlerken gerçek mi yoksa montaj mı olduğunu anlamakta zorlandığını ve videonun gerçeklikle olan bağlantısına dair tereddüt yaşadığını ifade etti. Video, aslen Artvin Şavşatlı olan iki sosyal medya fenomeni Uğur Dayal ve Hasan Doğru tarafından üretilmiş.

MONTAJLA SANAT YAPMIŞLAR

“Yolarkadasımveben” hesapları üzerinden paylaşım yapan Dayal ve Doğru, Amerika’da çektikleri ve üzerlerine bir arabanın uçarak geldiği bir video ile dikkat çektiler. Videonun gerçek görünümlü montajı, izleyenleri hayrete düşürdü. Cüneyt Özdemir, kendi YouTube kanalında bu videoyu anlatırken, videonun doğruluğuna dair kendi tereddütlerini dile getirdi.

yeni-proje-10.jpg

“ÜÇ KERE İZLEDİM”

Cüneyt Özdemir, söz konusu videoyu izledikten sonra yorumlarını dile getirerek, “Doğru mu yanlış mı anlamıyorum ama denk geldim doğru olabilir mi diye. Böyle bir tereddütte kaldım” dedi.

yeni-proje-9.jpg

Videonun montaj olduğu ve sosyal medya fenomenlerinin benzer içerikler ürettikleri sonradan anlaşıldı. Bu tarz videoların yüzbinlerce beğeni ve yorum aldığı görüldü, bu da fenomenlerin sosyal medyada nasıl büyük bir ilgi çektiğini gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN