Dağlardan şehre indiler! Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce...

Dağlardan şehre indiler! Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce...

Dağlarda yaşamını sürdüren o canlılar şimdi şehrin göbeğine kadar indi! Özellikle Marmara bölgesinde bulunan Yalova, Kocaeli, Sakarya ve Düzce illerinde yaşayanlar dikkat! Kapınızı mutlaka kilitleyin! Kent sakinleri diken üstünde...

Dağlık bölgelerde yaşayan canlılar, şimdi şehrin göbeğine kadar iniyor! Özellikle Marmara bölgesinde yer alan Yalova, Kocaeli, Sakarya ve Düzce illerinde yaşayanlar dikkatli olmalı. Kapıları mutlaka kilitlemeyi unutmayın. Kent sakinleri tedirginlik içinde...

Marmara bölgesinde son dönemde görülen hareketlilik, doğal yaşamın insanların yaşadığı alanlara daha yakınlaştı. Yaban hayvanları, dağlık bölgelerdeki doğal yaşam alanlarını terk ederek şehir merkezlerine doğru ilerliyor.

KAMERALARA YAKALANAN TİLKİLER

opera-anlik-goruntu-2023-08-30-214449-i-haberglobal-com-tr-001.png

Yaz mevsiminin etkisiyle kent merkezine inen yaban hayvanları, özellikle tilkiler, sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Son günlerde Yalova'nın merkezinde ve Çiftlikköy ilçesinde, kent içine giren tilkiler cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

ÇÖPTE YİYECEK ARIYORLAR

20230828aw017782-0-002.jpg

Yaban hayvanlarının kent merkezine inerek yiyecek arayışı, vatandaşlar tarafından görüntülendi. O anlar, çeşitli sosyal medya platformlarında paylaşılarak geniş bir ilgi gördü. Görüntülerde, sokaklarda yiyecek arayan tilkilerin sakin ve merakla dolu yürüyüşleri net bir şekilde görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN