Davutoğlu'dan Ak Parti Milletvekili Uçma için başsağlığı mesajı

Davutoğlu'dan Ak Parti Milletvekili Uçma için başsağlığı mesajı

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Milletvekili İsmet Uçma'nın vefatı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Davutoğlu yayınladığı mesajda 'Bir dönem birlikte çalıştığımız merhuma Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dilerim. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Milletvekili İsmet Uçma'nın vefatı üzerinine bir mesasj yayınladı.

Sosyal medya üzerinden taziyelerini ileten Davutoğlu, "AK Parti'nin kurucularından İstanbul Milletvekili İsmet Uçma'nın vefatını üzüntüyle öğrendim. Yayın ve siyaset dünyamıza özgün kişiliği ile renk katan, bir dönem birlikte çalıştığımız merhuma Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dilerim. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi.

24, 25, 26 ve 27'nci dönem AK Parti Milletvekili İsmet Uçma, 66 yaşında hayatını kaybetmişti.

Uçma'nın cenazesi, yarın İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Camii'ndeki öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN