Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: İmralı’dan gelen mektupla seçime gitmeye çalışıyorsanız...

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: İmralı’dan gelen mektupla seçime gitmeye çalışıyorsanız...

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, HDP'li Demirtaş'a ilişkin 'İmralı'ya hesap verecek' sözlerini, 'illegal siyaset alanı oluşturma' olarak niteledi. Davutoğlu, "İmralı’dan gelen mektupla seçime gitmeye çalışıyorsanız bunlar beyhude!" sözlerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin TBMM'deki grup toplantısında yaptığı konuşmada, muhalefet partilerine yüklendi.

Erdoğan, konuşmasında HDP'nin tutuklu eş başkanı Selahattin Demirtaş'ı da hedef alarak, "CHP'nin başını çektiği ittifakın bir cenahını oluşturan PKK’nın güdümündeki parti ne yapacağını, ne söyleyeceğini, nasıl davranacağını belirlemek için milletvekillerinin dağdaki eli silahlı sevgililerinden gelecek icazeti bekliyor. Bunların göğsündeki şeref madalyası dağa kaçırdığı yavrular, bunlardaki vicdan bu. Ama Edirne’deki en büyük hesabı İmralı’dakine verecek" sözlerini kaydetti.

'İMRALI’DAN GELEN MEKTUPLA SEÇİME GİTMEYE ÇALIŞIYORSANIZ...'

Erdoğan'ın tartışma yaratan bu sözlerine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan cevap geldi. Davutoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan'ın sözlerini, 'Edirne ile İmralı arasında hiyerarşi kurarak illegal siyaset alanı oluşturma gayreti' olarak niteledi.

Davutoğlu, "İmralı’dan gelen mektupla seçime gitmeye çalışıyorsanız bunlar beyhude! Sandık gelecek; siz ve iki yüzlü anlayışınız gidecek." sözlerini kaydetti.

Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN