Demirtaş’tan Erdoğan’a 'İmralı' yanıtı

Demirtaş’tan Erdoğan’a 'İmralı' yanıtı

Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi hakkındaki sözlerine "Siyasetçiler halka, partisine, parlamentoya, bağımsız yargıya hesap verir. Sen benim için ‘kaygılanmayı’ bırak da kendi vereceğin hesabı düşün” yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin bu haftaki grup toplantısında, öldürülen bir PKK mensubu ile 5 yıl önce çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkan ve hakkında fezleke hazırlanan HDP milletvekili Semra Güzel hakkında konuşmuştu.

Cumhurbaşkanı, İmralı Cezaevi'ndeki Abdullah Öcalan ile Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş arasında bir hesaplaşma yaşanacağını ifade ederek, "Edirne'deki, en büyük hesabı İmralı'dakine verecek. Zannediliyor ki her yer şu anda toz pembe. Değil. Onların da kendi içlerinde ayrı bir hesaplaşmaları var. Ve bu hesaplaşmayı da yapacaklar" demişti.

Demirtaş, Erdoğan’a sosyal medya hesabı Twitter'dan şu sözlerle yanıt verdi: "Siyasetçiler halka, partisine, parlamentoya, bağımsız yargıya hesap verir. Sen benim için ‘kaygılanmayı’ bırak da kendi vereceğin hesabı düşün"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN