Davutoğlu'ndan 'Sinan Ateş' paylaşımı: Nedir bu suskunluğunuzun sebebi

Davutoğlu'ndan 'Sinan Ateş' paylaşımı: Nedir bu suskunluğunuzun sebebi

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, her hafta olduğu gibi yeniden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş suikastını gündeme getirdi. Davutoğlu, paylaşımında suikastın üzerinden haftalar geçmesine rağmen Bahçeli, Erdoğan ve Soylu'nun sessiz kalmasına dikkat çekti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara'da 30 Aralık’ta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ölümüne her hafta olduğu gibi yine bir paylaşımla olayın aydınlatılmamasına dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Davutoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sessizliğine vurgu yaptı.

'NEDİR BU SUSKUNLUĞUNUZUN SEBEBİ?'

Davutoğlu, paylaşımda "Sinan Ateş öldürüleli, 16 hafta 112 gün 2688 saat geçti. Bahçeli, Erdoğan ve Soylu hala sessiz. Neden susuyorsunuz, nedir bu suskunluğunuzun sebebi? Şu bayram günü, boynu bükük kalan iki yetimi görüp de rahatsız olmuyor musunuz? Siz sustukça ben sormaya devam edeceğim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN