DEM Partili Aydeniz görevinden istifa etti

DEM Partili Aydeniz görevinden istifa etti

DEM Parti Mardin Milletvekili Salihe Aydeniz, danışmanı Dilan Karaman'ın ölümüyle ilgili hakkında başlatılan disiplin soruşturmasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amirliği görevinden istifa etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplanan Genel Kurul'da, DEM Parti Mardin Milletvekili Salihe Aydeniz'in Başkanlık Divanı İdare Amirliği görevinden istifa ettiği kaydedildi.

Başkanvekili Adan tarafından Genel Kurul’da paylaşılan bilgiyle birlikte görevinden ayrılığı resmiyet kazanan Aydemir'in danışmanı Dilan Karaman'ın ölümüyle ilgili hakkında başlatılan disiplin soruşturması devam ediyor.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMIŞTI

Aydeniz’in danışmanı Dilan Karaman’ın 27 Kasım 2025’te yaşamına son vermiş, DEM Parti Kadın Meclisi tarafından yapılan yazılı açıklamada ise Karaman’ın ölümüyle ilgili olarak Aydeniz hakkında disiplin kurulunca soruşturma başlatıldığı bildirilmişti. Açıklamada, "Aydeniz’in TBMM İdare Amirliği görevinden kendi isteğiyle çekildiği" ifade edilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN