DEM Parti'nin Mersin ve Adana adayları belli oldu

DEM Parti'nin Mersin ve Adana adayları belli oldu

DEM Parti'nin Mersin’in Akdeniz ilçe eşbaşkan adayları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan oldu. DEM Parti’nin Adana’nın beş ilçesinde çıkaracağı adayların isimleri de kesinleşti.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti) Adana ve Mersin’de çıkaracakları ilçe adaylarının isimleri netleşti.

Mersin’de CHP ve DEM Parti arasında bir süredir ‘kent uzlaşısı’ kapsamında görüşmeler gerçekleşiyordu. Bu çerçevede DEM Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarmama kararı aldı. Kentin sadece Akdeniz ilçesinde aday çıkarma kararı alınırken burada DEM Parti'nin eşbaşkan adayları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Aslan oldu.

ADANA ADAYLARI BELLİ OLDU

Seda Taşkın'ın Artı Gerçek'te yer alan haberine göre, DEM Parti'nin aday çıkarma kararı aldığı Adana Büyükşehir ve beş ilçesi için de eşbaşkan adayları belli oldu. Adana Büyükşehir Belediyesi için Mahfuz Güleryüz ve Arife Çınar eşbaşkan adayı gösterilirken, ilçe adayları da şöyle oldu:

Seyhan: Sever Uzun- Mehmet Karakış

Çukurova: Mehmet Can Çelik- Feyruze Gümüş

Ceyhan: Delal Mamuk- Cemal GÖK

Yüreğir: Şükran Efetürk- İbrahim Kocaman

Karataş: Vecdi Oral- Ayşel Türkmen

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN