Demirtaş Kılıçdaroğlu'na oy isteyerek seslendi: Yarın kıyamet günü değil ama son seçim olabilir

Demirtaş Kılıçdaroğlu'na oy isteyerek seslendi: Yarın kıyamet günü değil ama son seçim olabilir

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş seçime bir gün kala seçmene seslenerek Kılıçdaroğlu’na oy istedi. Demirtaş, “Yarın dünyanın sonu değil ama demokrasinin de ekonominin de sonu olabilir. Yarın kıyamet günü değil ama son seçim olabilir” dedi.

Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yarınki cumhurbaşkanı seçimi için seçmene çağrıda bulundu. Demirtaş, “Kılıçdaroğlu'a oy verin, Türkiye nefes alsın” ifadelerini kullandı.

Demirtaş’ın paylaşımı şöyle:

“Yarın dünyanın sonu değil ama demokrasinin de ekonominin de sonu olabilir. Yarın kıyamet günü değil ama son seçim olabilir. Türkiye'ye barış ve refah sözü veriyoruz; kardeş eli uzatıyoruz. Bu eli havada bırakmayın kardeşlerim. Kılıçdaroğlu'a oy verin, Türkiye nefes alsın.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN