DEVA Partisi'nden “milletvekili istediler” iddiasına cevap

DEVA Partisi'nden “milletvekili istediler” iddiasına cevap

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, “yeni partilerin grup kuracak kadar milletvekilliği istediği” iddiasına "Ne ikili görüşmelerde ne liderler buluşmasında, bırakın milletvekili talebini, ittifakı dahi gündeme getirmedik. " yanıtını verdi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, gazeteci İsmail Saymaz’ın Halk TV'deki köşesinde yer verdiği “yeni partilerin grup kuracak kadar milletvekilliği istediği” iddiasına yanıt verdi.

dee

Saymaz’a konuşan Şahin, "Ne ikili görüşmelerde ne liderler buluşmasında, bırakın milletvekili talebini, ittifakı dahi gündeme getirmedik. Sürecin doğal akışında ittifakın konuşulacağını düşünüyoruz. Öncelikli gündem yapılmasını doğru bulmuyoruz" dedi.

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN